Tagrenovering eller lægning af nyt tag efter dine ønsker og behov

Trænger din bolig eller bygning til at få lagt et helt nyt tag, eller er taget utæt, og er det nødvendigt med en tagrenovering? Uanset hvilken form for tagarbejde du har behov for, så står vi hos Skaarup Tømrerfirma ApS klar til at hjælpe dig.

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for faget, og vi har derfor også den rette ekspertise og de nødvendige kompetencer til at kunne hjælpe dig med lige netop din tagopgave. Vi kører både ud til private boligejere såvel som erhvervskunder - ofte i Hadsten, Hinnerup, Hammel og Favrskov Kommune. Vi kører dog også gerne ud til kunder i blandt andet Aarhus, Randers, Djursland og omegn.

Fokus på en god og tæt dialog under hele projektet

Det vigtigste for os er, at du bliver helt tilfreds med resultatet af vores arbejde, uanset om du har behov for at få lagt et helt nyt tag på din bolig, eller om det eksisterende tag trænger til at blive repareret. Derfor sørger vi også altid for at have en god og tæt dialog med dig under hele forløbet, så vi kan være sikre på, at vi realiserer dine drømme, og du får det forventede resultat.

Det er derfor også vigtigt for os, at vi fra start af kortlægger dine ønsker og behov for det færdige tag. Foretrækker du at kunne spare penge her og nu ved at få renoveret taget, og har du nogle særlige ønsker til, hvordan dit nye tag skal se ud? Dette er blot nogle af de ting, som vi vil gennemgå med dig.

Vi kan varetage enhver tagrenovering

Når det kommer til tagrenovering og tagreparation, kan vi løse både store som små opgaver. Vi har bred erfaring med alle type tage lige fra et tagpaptag til et tegltag, og du kan derfor altid forvente, at dit tag er i trygge hænder, når du lader vores tagfolk varetage din tagopgave.

Det gælder, uanset om der er en lille utæthed i taget, eller om der er en større utæthed, der kræver en mere omfattende renovering. Vi tager os af alle opgaver, og vi kommer i den forbindelse også med vores råd og anbefalinger til den bedste løsning for dig i forhold til din økonomi og tagets holdbarhed.

Kan det altid betale sig at renovere taget?

Er der omfattende skader på dit tag, og skal det alligevel udskiftes inden for en overskuelig årrække, kan det i nogle tilfælde bedre betale sig at udskifte taget i stedet for at foretage en tagrenovering. Det kommer dog meget an på tagets tilstand og den konkrete skade samt din nuværende økonomi.

I andre tilfælde kan renovering af tag være med til at forlænge tagets holdbarhed, hvis du f.eks. ikke har økonomi til at udskifte taget med det samme, eller hvis det rent økonomisk ikke kan betale sig. Vi sørger for at rådgive og vejlede dig, så du får den rette løsning til dit tag.

Hvad koster et nyt tag?

Et nyt tag er en stor økonomisk post, og skal du have lagt et nyt tag på din bolig eller din virksomhedsbygning, er du dermed formentlig meget interesseret i at vide, hvor meget det kommer til at koste dig, inden vi går i gang med opgaven.

Det kan dog imidlertid være meget svært at give en konkret pris på, hvad det koster at få lagt et helt nyt tag, da det afhænger af en lang række forskellige faktorer. Den endelige pris afhænger nemlig bl.a. af, hvilken konkret tagtype du ønsker at få lagt på din bolig, hvor stort taget er, om vi i samme omgang også skal lægge et nyt undertag, og om der er andre særlige forhold, der gør sig gældende i forhold til din nuværende tagkonstruktion.

Når du vælger at lade os stå for dit nye tag, kan du altid være sikker på, at vi tilbyder konkurrencedygtige priser på vores arbejde, som vi samtidig udfører i højeste kvalitet. Samtidig udarbejder vi også gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til dit tag og dine ønsker for det nye tag.​

Vælg mellem mange forskellige tagtyper

Der findes rigtig mange forskellige typer tag, som samtidig ligger i forskellige prisklasser, og det er medvirkende til, at prisen på et nyt tag skal beregnes individuelt fra opgave til opgave. 

Vi har specialiseret os i at arbejde med følgende tagtyper:

  • Betontagsten
  • Tagpaptag
  • Tegltag
  • Quadrotag
  • Bølgepladetag
  • Decratag.

Det kan være svært at finde ud af, hvilken type tag der vil være det rigtige for dig, dit hus og din økonomi. Derfor hjælper vi dig gerne med at finde ud af, hvilken type tag der vil passe bedst til din bygning ud fra dine ønsker til det færdige udseende og ud fra dine ønsker i forhold til prisen.

Vi foretager et gratis tagtjek

Er du i tvivl om, hvorvidt dit tag kan nøjes med en tagrenovering, eller om det er nødvendigt at udskifte hele taget, eller har du brug for rådgivning og vejledning i forhold til, hvilken type tag du skal vælge til din bygning? 

Så kommer vi gerne ud til din adresse og foretager et gratis og uforpligtende tagtjek. Her gennemgår vi dit tag og tager en snak med dig om dine ønsker, behov og selvfølgelig også din økonomi.

Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, ønsker at høre mere, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på tagrenovering, udskiftning af vinduer, isolering eller noget helt andet.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 28 50 90 95, men du kan også skrive til vores e-mail k@skaaruptoemrer.dk, hvis du foretrækker det. Alternativt kan du også skrive til os via vores kontaktformular her på denne side. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt med en besvarelse på din henvendelse eller en aftale om, hvornår vi kan komme ud forbi din adresse og foretage en gratis besigtigelse.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os for et tilbud på tagrenovering

Har du brug for flere oplysninger angående tagrenovering eller lægning af nyt tag, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os for hjælp. 

Vi kan kontaktes på telefon: 28 50 90 95 eller e-mail: k@skaaruptoemrer.dk. Kontakt os, og du hører fra os hurtigst muligt.

Skal vi ringe dig op?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skaarup Tømrerfirma ApS | ​CVR: 41400978

​Ved Højskolegården 10, 8370 Hadsten

Telefon: 28 50 90 95

E-mail: k@skaaruptoemrer.dk​​