Opbygning af træterrasse af kompetent byggefirma​

Drømmer du om at få bygget en ny terrasse? Hvorfor så ikke vælge en smuk træterrasse? 

Lige her hos Skaarup Tømrerfirma ApS står vi gerne for opbygning af træterrasse lige efter dine ønsker og behov. Vi garanterer solide løsninger af høj kvalitet til gode priser. Vi kommer typisk i og omkring Hadsten, Hinnerup, Hammel og Favrskov Kommune, men kører også gerne uden for disse områder - f.eks. til Aarhus, Randers eller Djursland.

Ved opbygning af træterrasse er mulighederne mange. Du kan fx vælge at få lavet en hævet træterrasse, som er løftet højt over jorden. Vi hjælper dig gerne med professionel vejledning, så du kan finde ud af, hvilken løsning der passer bedst til dine behov. I den forbindelse kommer vi gerne ud til dig og ser, hvad der rent byggeteknisk og praktisk kan lade sig gøre.

Hvad koster en træterrasse?

Den eksakte pris på opbygning af træterrasse afhænger af flere forskellige parametre. Det kommer primært an på opgavens omfang. Vi hjælper gerne med at etablere din nye terrasse, uanset hvilken terrasseopbygning der er tale om. Hos os er der ingen opgave, der hverken er for simpel eller for kompliceret.

Hos os er du desuden garanteret attraktive og konkurrencedygtige priser hver gang. Dette gælder, uanset om der er tale om opbygning af en høj træterrasse eller lægning af terrasse på jordens overflade. Det vigtigste for os er, at du bliver helt tilfreds med resultatet, og derfor forlader vi aldrig en opgave, før du er helt tilfreds.

Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, ønsker at høre mere, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på tagrenovering, udskiftning af vinduer, isolering eller noget helt andet.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 28 50 90 95, men du kan også skrive til vores e-mail k@skaaruptoemrer.dk, hvis du foretrækker det. Alternativt kan du også skrive til os via vores kontaktformular her på denne side. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt med en besvarelse på din henvendelse eller en aftale om, hvornår vi kan komme ud forbi din adresse og foretage en gratis besigtigelse.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os for et tilbud på opbygning af træterrasse

Byg træterrasse til en god pris med hjælp fra os. Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder for opbygning af træterrasse efter dine behov, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. 

Vi kan kontaktes på telefon: 28 50 90 95 eller e-mail: k@skaaruptoemrer.dk. Kontakt os, og vi vender tilbage snarest muligt.

Skal vi ringe dig op?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skaarup Tømrerfirma ApS | ​CVR: 41400978

​Ved Højskolegården 10, 8370 Hadsten

Telefon: 28 50 90 95

E-mail: k@skaaruptoemrer.dk​​