Udskiftning af vinduer kan give dig besparelser på varmeregningen

Kunne du tænke dig at forbedre indeklimaet i din bolig og måske samtidig spare nogle penge på din varmeregning? Har du utætte vinduer eller døre, kan det have konsekvenser for både dit indeklima og din pengepung, men det kan vi heldigvis gøre noget ved.

Hos Skaarup Tømrerfirma ApS har vi mange års erfaring med udskiftning af vinduer og døre, der er gamle, nedslidte og utætte, med nogle mere energivenlige løsninger. Vi kører hovedsageligt ud til både private boligejere og erhvervskunder i Hadsten, Hammel, Hinnerup og Favrskov Kommune, men vi kører også gerne ud til kunder uden for disse områder, som har brug for at få monteret nye vinduer eller døre. Det kan f.eks. være i Aarhus, Randers eller på Djursland.

Vi hjælper dig med at finde den rette løsning

Der findes rigtig mange forskellige typer vinduer fra forskellige producenter og i forskellige prisklasser. Der er meget stor forskel på, hvilke vinduer der vil passe til hvilke huse, og derfor står vi også gerne til rådighed, hvis du har brug for professionel hjælp til at finde ud af, hvilke nye vinduer du skal have monteret i din bolig.

Det gælder også i forhold til vinduernes materialer. Nogle vinduer fremstilles udelukkende i træ, hvilket vil sige, at der både er træ indvendigt og udvendigt. Dette kan stille store krav til vedligeholdelsen, fordi det udvendige træværk skal holdes ved lige, så der ikke opstår råd i træet. Andre vinduer fremstilles af en blanding af træ og alu, hvor der er træ indvendigt på vinduerne, mens den udvendige del af vinduet er fremstillet i alu. Ved at vælge denne løsning slipper du for den løbende vedligeholdelse, fordi alu er fremstillet til at kunne holde til det danske vejr.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

De fleste boligejere er godt klar over, at udskiftning af vinduer kan være en stor økonomisk post i boligbudgettet, og derfor er du formentlig også meget interesseret i at vide, hvor meget det kommer til at koste for dig at få udskiftet husets vinduer og/eller døre.

Vores priser på udskiftning af vinduer og døre er meget individuel fra opgave til opgave, fordi der er en lang række af forskellige faktorer, der skal tages højde for. Den endelige pris afhænger bl.a. af, hvilke ønsker og krav du har til vinduernes udseende og vedligeholdelsesniveau, samt hvor mange vinduer og eventuelt døre der skal skiftes ud.

Helt overordnet set afhænger prisen af, hvor mange penge vi skal bruge på at indkøbe materialer, og hvor mange mandetimer vi skal sætte af til at udføre opgaven. Uanset hvor mange døre og vinduer du skal have udskiftet i din bolig eller erhvervsbygning, kan du dog være sikker på, at vi altid tilbyder en konkurrencedygtig pris, og inden vi påbegynder arbejdet, udarbejder vi også gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget opgaven kommer til at koste dig. Derudover skal du selvfølgelig først betale for opgaven, når den er blevet løst, og du har fået monteret alle dine nye døre eller vinduer.

Endvidere skal du være opmærksom på, at du har mulighed for at udnytte håndværkerfradraget i forbindelse med udskiftning af vinduer, og der vil dermed være nogle penge at spare. Samtidig skal du huske, at du løbende vil kunne spare penge på din varmeregning ved at udskifte utætte vinduer med nye og tætte vinduer, og dermed kan det hurtigt vise sig at være en god investering.

De producenter vi plejer at bruge i forbindelse med udskiftning af vinduer, og som vi derfor også kan anbefale, er:

  • KPK
  • Velux (ovenlysvinduer)
  • Rationel
  • Idealcombi.

Vi sørger naturligvis for både at opmåle og indkøbe de nye vinduer og døre for dig, så du ikke selv skal gøre andet end at vælge designet.

DU ER ALTID I TRYGGE HÆNDER HOS OS

Vi sørger naturligvis altid for korrekt montering og en pæn afslutning – både inde og ude, og vi efterlader aldrig et projekt halvt færdigt. 

Du er med andre ord altid i trygge hænder hos os, uanset om du blot skal have udskiftet et enkelt vindue, eller om du skal have udskiftet samtlige vinduer i hele din bolig. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille til os.

Vi hjælper dig gerne med at finde ud af, hvilken løsning der vil være den rette for dig, din bolig og ikke mindst dit budget.

Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, ønsker at høre mere, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på tagrenovering, udskiftning af vinduer, isolering eller noget helt andet.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 28 50 90 95, men du kan også skrive til vores e-mail k@skaaruptoemrer.dk, hvis du foretrækker det. Alternativt kan du også skrive til os via vores kontaktformular her på denne side. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt med en besvarelse på din henvendelse eller en aftale om, hvornår vi kan komme ud forbi din adresse og foretage en gratis besigtigelse.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et uforpligtende tilbud på nye vinduer og døre

Er du i tvivl, om der er brug for udskiftning af vinduer og døre i din bolig, kan du altid kontakte os. Vi vil med glæde komme og hjælpe dig med at vurdere det, og give dig et tilbud, hvis det viser sig, at de skal udskiftes.

Ring til os på telefon: 28 50 90 95 eller skriv til e-mail: k@skaaruptoemrer.dk for at høre mere.

Skal vi ringe dig op?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skaarup Tømrerfirma ApS | ​CVR: 41400978

​Ved Højskolegården 10, 8370 Hadsten

Telefon: 28 50 90 95

E-mail: k@skaaruptoemrer.dk​​