Om Skaarup Tømrerfirma​

Hos Skaarup Tømrerfirma ApS er du altid i trygge hænder. Vores kompetencer er at visualisere det, du går og drømmer om - og føre det fra idé til virkelighed. På den måde er alle parter tilfredse, når projektet er fuldført og afsluttet.

Virksomheden blev etableret i marts 2015 af tømrermester Kristian Skaarup. Siden hen er vi vokset en del. Vi er nu 12 personer i virksomheden - 4 lærlinge, 5 tømrersvende, 1 arbejdsmand, 1 kontorassistent og 1 mester. Derudover har vi også Rico (vores kontorhund).

Vi hjælper dig fra start til slut, og følger altid vores projekter helt til døren. Vi udfører et godt og solidt stykke arbejde. Derudover bestræber vi os på, at overholde den tidsfrist, vi sætter sammen. Punktlighed og godt håndværk er nemlig nogle af vores kerneværdier.

Skaarup Tømrerfirma ApS laver alt lige fra små ting som fodlister og smårenoveringer til større tilbygninger og helt nye huse. Så du kan roligt kontakte os, uanset hvilket behov du har.

Vi står altid klar til at hjælpe!

Der er 2 ting der fylder i Kristians liv – tømrerfaget og iværksætteri

"Da jeg var 4 år gammel, forsøgte jeg at overtale min mor for at få lov til at hamre brædder på væggen i vores skur – ikke underligt, synes min mor ikke om idéen. Jeg ønskede mig altid værktøj til jul og fødselsdag – og det gør jeg stadig den dag i dag. Siden jeg var 9 år gammel har jeg vidst, at jeg skulle være tømrer.

Iværksætteri er også noget jeg brænder for. Som barn solgte jeg slik til mine klassekammerater og som 16-årig startede jeg min første virksomhed – en webshop.

Da jeg som 19-årig blev færdig som tømrersvend, startede jeg virksomheden op, lige efter jeg havde bestået den sidste eksamen. Jeg startede med arbejde på små projekter for andre håndværkere, som havde deres kalender fuld og havde brug for hjælp. Det har givet mig et rigtig godt netværk af andre tømrere men også murere, anlægsgartnere, blikkenslagere m.fl., så i dag ved jeg altid hvem jeg kan kontakte, hvis mine kunder har brug for én, som ikke er tømrer.

Min vision er er køre Skaarup Tømrerfirma op i stor skala, så jeg kan varetage alt fra at reparere gulvlister til at klare totalentreprisen på et nyt shoppingcenter.

Her er Rico – min trofaste labradoodle. Der er 2 ting, der fylder i Ricos liv – at lege i mudder og mad 😊"

  - Kristian Skaarup, indehaver af Skaarup Tømrerfirma​

Ring til os for en god pris på din opgave

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om priser og muligheder. Vi besvarer med glæde alle dine spørgsmål samt udarbejder et uforpligtende tilbud.

Kontakt os ved at ringe på telefon: 28 50 90 95 eller skrive til e-mail: k@skaaruptoemrer.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skal vi ringe dig op?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skaarup Tømrerfirma ApS | ​CVR: 41400978

​Ved Højskolegården 10, 8370 Hadsten

Telefon: 28 50 90 95

E-mail: k@skaaruptoemrer.dk​​